Afgelopen donderdagavond  vond de start van de TuinKeur ‘workshop tour 2013-2014’ plaats in Amersfoort. Met een goede opkomst van ca. 40 hoveniers kon de avond beginnen.

De avond startte met de workshop van Theo Clevering. Hierbij werden de hoveniers meegenomen in de wereld van communicatie en marketing. Want zo werd gesteld, zonder goede communicatie geen marketing. In de workshop werden onder andere de volgende vraagstukken behandeld: Waarom ben je ondernemer? Waarom ben je hovenier? Hoe kan je onderscheidend ondernemen? Waar zou je morgen direct mee moeten starten?

workshop_amersfoort

Na een kop koffie werd de avond vervolgd met een workshop over (de valkuil van) cijfers, door Jelle Westra. Op een interactieve manier werd duidelijk gemaakt dat hier nog veel valt te verdienen door de hoveniers. Het inhuren van een ZZP-er blijkt minder interessant dan er vaak wordt gedacht. Factuurabele uren zijn vaak veel minder dan zou moeten. Hoe gaan we daar mee om? Hoe passen we onze bedrijfsvoering aan. Jelle nam de bezoekers mee in het ‘woud’ van cijfers in de branche.

Het hele team van TuinKeur was aanwezig om het enthousiaste publiek te woord te staan. De reacties waren overweldigend: ‘Goede workshop’. ‘Goed verhaal, dat zet wel aan tot nadenken’. ‘Confronterend maar ik moet hier wel wat mee doen’.  ‘Ik stuur je morgen direct een e-mail, hier wil ik mee aan de slag!’

Heeft u deze workshop gemist? Of was het niet in uw regio? De volgende data en locaties staan nog op de agenda:

  • Do. 17 oktober, Assen
  • Do. 31 oktober, Asten
  • Do. 14 november, Dordrecht
  • Do. 21 november, Deventer
  • Di. 10 december, Arnhem
  • Eind januari, Etten-Leur
  • Do. 6 februari, Amsterdam

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar workshop@tuinkeur.nl. Hierin geeft u aan met hoeveel personen u wenst te komen en voor welke locatie u kiest.

Let op, schrijf u snel in want VOL = VOL

Teaser Marketing & Communicatie:

 

Teaser: De valkuil van Cijfers: