De vierde editie van Expo TCO, dé laanbomenvakbeurs in regio Opheusden, vindt plaats in juni 2015. Op dit tijdstip zijn de kwekerijen op zijn mooist en veel klanten zijn in deze periode toch al in het gebied om kennis te nemen van de groei van de laanbomen en om zich te oriënteren op het aanbod.

De Vereniging Boom- en Plantenbeurs Opheusden en Omgeving heeft na een interne evaluatie en gesprekken met diverse standhouders en andere betrokkenen, de werkgroep Expo TCO opdracht gegeven een vervolg te geven aan de beurs.

Uitgangspunten Expo TCO

De promotie van de regio Opheusden als hét laanboomcentrum van Europa en de bevordering van samenwerking blijven de uitgangspunten. De werkgroep heeft een unieke en aantrekkelijke beurs voor ogen zoals de laatste editie heeft laten zien. Een georganiseerd aanbod maakt het bezoek van klanten in juni nog aantrekkelijker en is voor anderen wellicht een stimulans om de beurs te bezoeken en/of deel te nemen. De focus blijft op laanbomen en aanverwante producten met een bredere openstelling voor groene standhouders van buiten de regio.

Format EXPO TCO

Thema’s als innovatie en beleving van groen spraken de bezoekers bij de vorige edities aan en krijgen zeker een vervolg. In de komende twee maanden wordt het format verder vorm gegeven waarbij het commitment van standhouders leidend is. De samenwerking met andere boomkwekerijvakbeurzen zoals afgelopen jaar met GrootGroenPlus op het gebied van publiciteit en uitwisseling van nieuwigheden blijft na overleg zoals het was.

Over Expo TCO

Met de vakbeurs Expo TCO wil de Vereniging Boom- en Plantenbeurs Opheusden en Omgeving de laanboomregio nationaal en internationaal op de kaart zetten. Expo TCO is voor de hele keten interessant, van kwekers, handelaren, groenvoorzieners, architecten tot vertegenwoordigers van overheden.