Op Plantarium 2017 worden niet vijf maar zes Houses of Inspiration ingericht om het verhaal rondom een bepaald thema te vertellen. Het zesde House of Inspiration staat in het teken van ‘Specialties’. In dit House krijgen planten, die volgens de inzender een extra podium verdienen, een prominente plek.

100 planten

Voor de presentatie van de planten zijn 100 plateaus beschikbaar. Per plateau wordt één plant gepresenteerd. Inzenders hebben de mogelijkheid om bij elke plant een beschrijving aan te leveren die ter plaatse digitaal te raadplegen is. In het House worden de nieuwste touch screens geplaatst waarmee de bezoekers de informatie over de gepresenteerde planten kunnen opzoeken. De bezoeker ziet dus niet alleen de plant op het plateau maar ook de omschrijving op het scherm. Na het aantikken van het scherm kan de informatie worden overgenomen op de smartphone van de bezoeker. Zij kunnen op deze manier een digitaal lijstje samenstellen van planten die hun interesse heeft gewekt.

Uw plant in de schijnwerpers?

Deelnemers aan Plantarium die planten in de schijnwerpers willen zetten kunnen deelnemen in het House of Inspiration ‘Specialties’. Opgave is tot 1 augustus 2017 mogelijk via het opgaveformulier op de website van Plantarium.

Plantarium wordt gehouden van 23 t/m 26 augustus 2017 in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Meer informatie over de beurs of over deelname is te vinden op www.plantarium.nl.