Bron: IPC

Afgelopen juni stond een viertal werknemers van IPC Groene Ruimte voor het eerst aan de startstreep voor de trotsering van de Alpe d’HuZes. De tocht naar de eindstreep telde 165 lange kilometers met 6.366 hoogtemeters. ”Het was een splinter in vergelijking met de strijd die de patiënten leveren waarvoor zij naar boven fietsten”, aldus een van de teamleden. Na afloop van de dag zijn alle doelen gehaald; €11.000,- aan sponsorgeld en het maximale (6!) aantal beklimmingen per persoon. Om de maatschappelijke betrokkenheid hoog te houden, gaat het team in 2014 weer zijn steentje bijdragen om kankerpatiënten een toekomst te geven met uitzicht. Om de inzamelingsacties af te trappen, beginnen wij op 23 november met de dag: ‘Houthakken voor het goede doel’. Deze dag zal zich voltrekken in een trots samenwerkingsverband met Het Nationale Park De Hoge Veluwe en Stierman/Fiskars.

Wat is het idee?
Wij zouden u graag willen verwelkomen als een van de deelnemers van dit eerste inzamelingsproject. Waarom? U krijgt hiervoor een prachtige praktijkdag waarin u, van een professional, alles leert over het kloven en zagen van hout. Na afloop van de dag gaat u naar huis met een, zelf gekloofde, gestorte kuub hout t.w.v. €65,-, een Fiskars kloofhamer t.w.v. €80, praktijkkennis van de motorkettingzaag en kennis van het optimaal gebruiken van uw nieuw verkregen kloofhamer. Maar daarbij is het belangrijkste: u steunt het goede doel tezamen met ons. Deze gehele dag zal plaatsvinden op Het Nationale Park de Hoge Veluwe te Hoenderloo.
Let wel, deze dag is gereserveerd voor het exclusieve aantal plaatsen van 50 stuks, gesteld tegenover een prijs van maar €195,-. Er snel bij wezen luidt, logischerwijs, het advies.

Meer informatie en het programma vind je hier.

20131104_IPC