Over Hovenierszaken

Hovenierszaken is een business tot business website. Graag informeren wij hoveniers en de groene branche over de laatste ontwikkelingen. Ruim 3.500 hoveniers ontvangen tweewekelijks onze nieuwsbrief en de pagina’s worden ruim 7.000 per maand bekeken. Hovenierszaken.nl is een initiatief van TuinKeur.

 

 

Onze missie:

Hoveniers informeren over actuele ontwikkelingen uit hun branche.

 

Adverteren

Op onze website staat een bedrijvenoverzicht. Hierin staan alle belangrijke bedrijven en leveranciers uit de hoveniersbranche. Een basisvermelding is voor elk bedrijf gratis! Wilt u vermeld worden stuur dan een bericht naar info@hovenierszaken.nl. 

Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot een uitgebreide weergave. Dit betekend een vermelding op de startpagina. Vanzelfsprekend zijn er diverse andere mogelijkheden tot adverteren. Adverteren is al mogelijk v.a. 15 euro per maand. Als adverteerder hebt u de mogelijkheid om als leverancier binnen de hoveniersbranche uw producten/noviteiten te promoten middels berichten en/of video’s. Meer informatie over adverteren.

Persbericht

Nieuws plaatsen op Hovenierszaken.nl? Persberichten kunnen aangeleverd worden via info@hovenierszaken.nl. Vergeet niet om een foto mee te sturen. Meer informatie over persberichten.

 

Vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Hovenierszaken
Willemskade 51
7902 AV Hoogeveen

0528 – 33 16 78
info@hovenierszaken.nl