Persbericht aanleveren

Heeft u een persbericht? Stuur deze naar info@hovenierszaken.nl. Onze redactie beoordeelt deze berichten en beslist of dit geplaatst wordt. Omdat we meer kopij ontvangen dan we kunnen plaatsen, is het sturen van een persbericht geen garantie voor plaatsing. We proberen wel evenredig aandacht te besteden aan alle ingezonden persberichten.

Betreft het een commercieel persbericht? Dan vragen wij voor plaatsing een vergoeding. Informatie over deze tarieven kunt u vinden via onze adverteerders pagina.

Specificaties aanleveren persbericht:

  • Titel
  • Inhoud
  • Header afbeelding (liggend en bij voorkeur 900×300 pixels) 
  • Eventueel afbeeldingen bij het bericht
  • Eventueel naam auteur

 

Adverteren

Op onze website staat een bedrijvenoverzicht. Hier presenteren wij een overzicht van alle belangrijke leveranciers uit de hoveniersbranche. Een basisvermelding is voor elke leverancier gratis!

Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot een uitgebreide weergave. Hierbij krijgt u een vermelding op de homepage. Vanzelfsprekend zijn er diverse andere mogelijkheden tot adverteren. Adverteren is al mogelijk v.a. 15 euro per maand. Als adverteerder hebt u de mogelijkheid om als leverancier binnen de hoveniersbranche uw producten/noviteiten te promoten middels berichten en/of video’s. Meer informatie over adverteren vindt u hier.

 

Vragen? Neem dan contact met ons op.