Op vrijdag 3 november 2017 vindt een volgende editie plaats van De Ontwerptafel, een inspirerend initiatief van |het ontwerp instituut|. Voor de ontwerper die naar een hoger niveau wil, door te leren van de praktijk en van elkaar. Doe mee met een ontwerp, of leer als toeschouwer! 

De Ontwerptafel is een hele dag intensief contact met enkele collega’s in een gelijkwaardige sfeer en besloten setting. De opzet is om te leren van een eigen ontwerp en enkele andere ontwerpen, die allemaal een voor een besproken worden. In totaal kunnen zes ontwerpers aan bod komen met een ontwerp dat zij meebrengen ter bespreking.

Feedback
In de eerdere episodes waren deelnemers enthousiast omdat hiermee veel van elkaar wordt opgestoken. Bovendien leveren collega’s suggesties aan voor uw eigen ontwerp die u meteen in de praktijk kunt toepassen.

Gesprekken
Het geheel staat onder leiding van tuinontwerpsters Irene Visser en Jolanda Vreeken, die samen met coach Michel Lafaille, het gesprek sturen, kritische vragen stellen en de eerste kastanjes uit het vuur halen. De dag start om 9.30 uur in het ACEC-gebouw te Apeldoorn en loopt tot 16.30 uur. Elke ontwerper krijgt een volledig uur ter beschikking.

Kosten
Deelnameprijs is 120 euro voor de ontwerpers en 75 euro voor de toeschouwers, die de hele dag kunnen leren en noteren. Natuurlijk inclusief koffie, thee en warme lunch.

Aanmelden
Aanmelden kan via info@ontwerpinstituut.nl. De volgorde van aanmelding bepaalt de samenstelling.

Bron: VHG