Heeft u zich nog niet aangemeld voor de Groendag Oost? Doe dit dan snel als u zeker wilt zijn van een plaats bij de workshops. Het centrale thema van deze dag is: Groen Verbindt. De groendag vindt plaats bij AOC de Groene Welle in Zwolle.

Een succesvolle groene branche verbindt zich via websites en webshops, informeert met aantrekkelijke beelden, komt met nieuwe concepten en maakt optimaal gebruik van social media. Ondernemers leggen nieuwe verbindingen door op een innovatieve manier met potentiƫle opdrachtgevers te communiceren.

Inspiratie en oplossingen
Zoekt u naar inspiratie en oplossingen voor vernieuwende communicatie? Verbindt u dan aan Groendag Oost 2014 en meld u aan als bezoeker. U kunt kiezen uit een groot aantal workshops.

Communiceren
In deze tijd van bezuinigingen vraagt de steeds meer prijsbewuste consument om verdere professionalisering en scherpere aanbestedingen. Opleidingen staan onder druk doordat ze met minder beschikbare middelen moeten voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die vanuit de overheid gesteld worden. Klimaatverandering, maatschappelijk verantwoord ondernemen, scherpere wetgeving enz. vragen om vernieuwende oplossingen en ook om een vernieuwende manier van communiceren.

Meer leren over Marketing & Communicatie?

Workshop Communicatie & Marketing voor hoveniers - TCWebmaster Theo Clevering - Stichting Tuinkeur

Workshop Communicatie & Marketing voor hoveniers