24 t/m 29 september 2018

Ook dit jaar wordt de landelijke actie Hovenier Helpt met als slogan ‘Groen doen is goed doen!’ gehouden. Ruim 350 hoveniers uit het gehele land doen mee. Initiator Tuinkeur is blij met zo’n enthousiaste reactie van de ‘groene branche’. In de week van 24 tot en met 29 september gaat de hoveniersbranche weer de handen uit de mouwen steken. Samen in actie: doet u ook mee?

Wat is het?

Hovenier Helpt is voor iedereen die graag een goede daad wil doen, een ander wil helpen en Nederland groener wil maken. De kleinste daden kunnen voor veel mensen positieve gevolgen hebben. Dit is uw kans om iemand te verrassen!

Consument staat centraal

Hovenier Helpt is een landelijk project waarmee initiator TuinKeur twee doelen nastreeft. Enerzijds wil men de hulpbehoevende medemens de mogelijkheid bieden om hun groene omgeving (tuin of anderzijds) op te laten knappen door een professional. Anderzijds heeft het project tot doel om de hoveniersbranche bij de consument te promoten. De hovenier laat met zijn vakkennis zien waar de branche voor staat, zowel aan de hulpbehoevende als zijn of haar omgeving.

Meer informatie

Meer informatie over het project Hovenier Helpt vindt u hier: www.hovenierhelpt.nl.

Logo Hovenier Helpt