Racum Artes en het Axetreme Team organiseren voor de 6e keer de Kettingzaag Cup.

De Kettingzaag Cup 2016 is een zaagwedstrijd voor mensen die werkzaam zijn bij een sociale werkvoorziening. Dit evenement zal gehouden worden tijdens de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg 2016.

kettingzaag_cup_logo

5e Kettingzaag Cup was wederom een groot succes!

Onder het motto “je kunt meer dan je denkt” werd er vorig jaar voor mensen die werkzaam zijn bij een sociale werkvoorziening de  Kettingzaag Cup georganiseerd. Een zaagwedstrijd waarbij de elementen vakmanschap, veiligheid en competitie centraal staan, bleek een groot succes. Maar liefst 22 deelnemers van 5 verschillende bedrijven en een praktijkschool streden onder grote publieke belangstelling een sportieve en vooral gezellige wedstrijd. Deelnemers, bedrijven en het publiek waren buitengewoon enthousiast over de Kettingzaag Cup.

20131811_kettingzaak_cup4

Kettingzaag Cup 2016

Gezien het succes van vorig jaar organiseert Racum Artes Training & Advies in samenwerking met het Axetreme Team voor de 6e keer de Kettingzaag Cup. Beide partijen hebben ervaring met het organiseren van zaagwedstrijden en met het werken met de doelgroep. De zaagwedstrijd zal gehouden worden tijdens de Vakbeurs Groene Sector te Hardenberg en wel op woensdag 13 januari 2016.

Een ieder kan deelnemen

De Kettingzaag Cup staat open voor mensen die werkzaam zijn bij een sw-bedrijf. Het is in principe niet belangrijk bij welke afdeling de mensen werken. Wel moeten deelnemers ervaring hebben met het werken met een motorkettingzaag en dit kunnen aantonen d.m.v. een getuigschrift of certificaat.

20131811_kettingzaak_cup

Zet uw medewerkers in de spotlights

De Kettingzaag Cup is een goede manier om uw medewerkers te belonen voor de positieve bijdrage die zij leveren binnen het bedrijf. In het verleden hebben zij de moed en de moeite genomen om een cursus te volgen om te kunnen werken met de motorkettingzaag. Hun vakmanschap is een belangrijk aspect om zich verder te ontwikkelen en eventueel uit te stromen naar de reguliere arbeidsmarkt. Deelname aan de Kettingzaag Cup waarbij de medewerkers op de vakbeurs in de spotlights gezet worden, kan daarin een bijdrage leveren: men laat zien dat men beschikt over vakmanschap en dat men veilig en verantwoord kan werken met de motorkettingzaag. Daarnaast is het voor u als sw-bedrijf positief om aan de reguliere arbeidsmarkt te laten zien waartoe de medewerkers van uw bedrijf in staat zijn.

De  Kettingzaag Cup 2016 biedt u daartoe de mogelijkheid.

 

Informatie

Heeft u vragen over de Kettingzaag Cup 2016, dan kunt u contact opnemen met dhr. R. Pastoors van Racum Artes Training & Advies.