Een compleet assortiment zaadmengsels voor gazons, bermen en dijken en kleurige veldbloemenobjecten, rijk geïllustreerd en uitgebreid voorzien van gedetailleerde teeltinformatie: dat is de nieuwe gras- en veldbloemencatalogus van Limagrain/Advanta. Dit interessante naslagwerk mag in de uitrusting van gras- en groenprofessionals niet ontbreken.

Met ongeveer 30.000 hectare aan gazons en 50.000 hectare aan bermen en dijken is gras de belangrijkste bodembedekker in onze leefomgeving en infrastructuur. In de catalogus is alle relevante informatie rondom de inzaai van sier- en speelgazons, openbaar groen, bermen, dijken en boomgaarden samengebracht. In 25 pagina’s worden de verschillende grassoorten en grasmengsels behandeld. Heel handig zijn verder de tips & tricks voor succesvol gazononderhoud en de probleemoplosser voor ziekten, plagen en onkruiden.

Veldbloemen zijn populairder dan ooit. In het kader van duurzaamheid, biodiversiteit en kostenefficiency zijn ze graag gezien in stad en landschap. Met 56 verschillende mengsels biedt Limagrain/Advanta het grootste assortiment van Nederland. De catalogus beschrijft in 39 pagina’s alle samenstellingen tot in detail met online verwijzingen naar meer impressies. Ook de tips & tricks voor een geslaagd bloemenobject zijn een aanrader.

Men kan de nieuwe Begroeningscatalogus gratis aanvragen en direct online lezen op: www.limagrain.nl/begroeningscatalogus

Bekijk de catalogus direct online:

grassen veldbloemen