TerraNext heeft 13 juni de tweede editie van de Groene Banenmarkt in Eelde. Werkgevers in de groene sector kampen met een groot tekort aan vakbekwaam personeel.

Het doel van de Banenmarkt is om werkzoekenden direct in contact te brengen met werkgevers en om daarbij werkend leren te promoten. De Banenmarkt is gratis toegankelijk voor iedereen met interesse in het groen!

Het invullen van vacatures in de groene sector is steeds lastiger door het gebrek aan gekwalificeerde kandidaten. De oplossing voor dit probleem is volgens TerraNext werkend leren. Tijdens de Groene Banenmarkt kunnen werkzoekenden zich laten informeren over werken en leren in het groen. Daarnaast zijn er diverse workshops te volgen om een goed beeld te krijgen van wat het werk nu daadwerkelijk inhoudt. Er kan direct persoonlijk kennis worden gemaakt met werkgevers die bereid zijn om in gemotiveerde mensen te investeren, door bijvoorbeeld het betalen van een BBL-opleiding.

De Banenmarkt is van 19.00 tot 21.00 uur bij Terra Eelde, Burgemeester J.G. Legroweg 29 in Eelde. Aanmekden kan tot uiterlijk 11 juni door te mailen naar info@terranext.nl. Deelname is gratis.

Bron: TerraNext