Na introductie van de Shop App tijdens de vorige editie van de najaarsbeurs, biedt Floralis Boskoop tijdens de Najaarsbeurs 2014 (van 27 tot en met 29 augustus) de mogelijkheid om op de beursvloer met behulp van een tablet via de Webshop in te kopen. Dit gebeurt op dezelfde wijze als waarop men nu al op afstand van de Floralis Boskoop Webshop gebruik maakt.

De webshop van Floralis Boskoop is geen onbekende binnen de sector. Zowel tuincentra, groothandel als hoveniers maken gebruik van de mogelijkheden van de Webshop, zij het voor het inkopen van boomkwekerijproducten of als informatiebron voor het maken van offertes of voorafgaand aan een bezoek aan de Cash & Carry van Floralis Boskoop.

De webshop is zodanig ingericht dat op elk gewenst niveau kan worden ingekocht: per stuk/verpakking of per laar of kar. Koppelingen met voorraden van exporteurs behoren eveneens tot de mogelijkheden, waarbij als het ware een Shop in Shop situatie wordt gecreƫerd.

Kortom: Digitaal zaken doen met Floralis Boskoop vanachter de PC of met een Smartphone en nu ook met een tablet bij de Najaarsbeurs van Floralis Boskoop.

Meer informatie en openingstijden Najaarsbeurs 2014: www.floralisboskoop.nl