BIZZ Holland zet op de Internationale Pflanzenmesse (IPM) in Essen, Duitsland, wederom een grootse presentatie in hal 12 neer (standnummer 12A13). De beurs wordt gehouden van 27 t/m 30 januari 2015. De BIZZ Holland inzending wordt bevolkt door 65 Nederlandse bedrijven. De deelnemers komen onder andere uit de regio’s Boskoop, Opheusden, Venlo en Zundert en zij tonen het actuele aanbod van tuinplanten en bomen voor 2015.

De 3e editie van deze BIZZ Holland stand op IPM was snel volgeboekt. Een deel van de aanvragen kon zelfs niet gehonoreerd worden ondanks pogingen méér vierkante meters bij de Messe-organisatie te verkrijgen. De uitdaging is om heel hal 12 als Holland hal met elkaar te mogen invullen. Met de kleurstelling wit en oranje van de vernieuwde BIZZ Holland stand wordt hierop een voorproefje genomen.

Nederlandse vakbeurzen

In de BIZZ Holland stand zijn ook de Nederlandse boomkwekerij vakbeurzen Plantarium en Expo TCO vertegenwoordigd. Plantarium presenteert het thema voor 2015 en geeft haar visitekaartje af aan de internationale deelnemers en bezoekers voor deelname en bezoek van 26 t/m 29 augustus 2015 in Boskoop. Expo TCO ontvouwt de opzet van het meerjarenplan om de regio Opheusden nog beter op de kaart te zetten als hét laanbomencentrum van Europa.

Show your Colours

Samen met IPM-Essen organiseert BIZZ Holland de Show Your Colours verkiezing. Deelnemers aan IPM kunnen planten en/of concepten inzenden voor de Show Your Colours Award IPM 2015. De inzendingen krijgen een prominente plaats in de BIZZ Holland stand én in de foyer ‘Eingang Ost’. Een deskundige vakjury beoordeelt de inzendingen, maar ook bezoekers mogen hun stem uitbrengen. De prijsuitreiking vindt plaats op donderdag 29 januari in de BIZZ Holland stand. Inschrijven kan nog tot 1 december 2014. Het deelnameformulier kan worden gedownload op de website van IPM.

BIZZ Communications verzorgt de communicatie rondom BIZZ Holland en de deelnemers. Naast IPM, Plantarium en Expo TCO staan ook andere internationale beurzen en handelsmissies op het programma om verdere invulling te verkrijgen. Op www.bizzcommunications.nl staan de programma’s vermeld die op dit moment in onderzoek of in uitvoering zijn.