Op de komende editie van Internationale Pflanzenmesse (IPM), Duitsland, presenteren 60 Nederlandse sierteeltbedrijven zich in een nieuwe BIZZ Holland stand in hal 12 (standnummer 12A20). De beurs wordt gehouden van 24 t/m 27 januari 2017 in Essen.

Hal 12 is van oudsher de Nederlandse hal voor boomkwekerijproduct. Voor het vijfde jaar organiseert BIZZ Communications in deze hal de BIZZ Holland stand. Op IPM 2017 wordt een nieuwe look & feel geïntroduceerd die geheel is aangepast aan de nieuwe entree van hal 12. Het op palletbouw gebaseerde ontwerp heeft een natuurlijke uitstraling en maakt een frisse en overzichtelijke indeling van de 60 stands mogelijk. Een impressie van de stand en de plattegrond staan op de website van BIZZ Communications.

Bizz Holland

Deelnemers

Deelnemers komen onder andere uit de boomteeltregio’s Boskoop, Opheusden, Venlo en Zundert. De bedrijven presenteren het actuele aanbod van tuinplanten en bomen voor 2017.

Rondleidingen

De BIZZ Holland stand geeft een mooie afspiegeling van het Nederlandse aanbod op Boomkwekerij gebied. Om dit onder de aandacht te brengen worden dagelijks om 10.00 en 14.00 uur rondleidingen verzorgd. Vakpers en vakbezoekers worden door een gids langs de highlights van de BIZZ Holland stand geleid en gewezen op de specialisaties van de bedrijven. Met deze rondleidingen wordt Nederland als land bij uitstek voor de boomkwekerij onder de aandacht gebracht. Startpunt is bij de centrale informatiedesk op het Plantarium Promotie Plein.

Plantarium Promotie Plein

Plantarium, de internationale vakbeurs voor de Boomkwekerijsector, is prominent aanwezig in de BIZZ Holland stand. Op het Plantarium Promotie Plein presenteert Plantarium het thema voor de 35e editie van de beurs, die van 23 t/m 26 augustus 2017 plaats vindt. Daarnaast is er informatie over deelname en een bezoek aan Plantarium te verkrijgen. Bedrijven die op dit moment niet kunnen deelnemen aan de BIZZ Holland stand en deelnemer zijn aan Plantarium (of voornemens) wordt de mogelijkheid geboden om op het Plantarium Promotie Plein hun product aan het internationale vakpubliek te tonen.

BIZZ Communications

BIZZ Communications verzorgt de communicatie rondom BIZZ Holland en de deelnemers. Naast IPM en Plantarium staan ook andere internationale beurzen en handelsmissies op het programma om verdere invulling te krijgen. Op www.bizzcommunications.nl staan de programma’s vermeld die op dit moment in onderzoek of in uitvoering zijn.