Op donderdag 25 september organiseren de vakbladen Boomzorg, Boom in Business en Stad + Groen voor de vierde keer de Boom Innovatie Dag. Deze praktijkdag vindt plaats bij Boomkwekerij Udenhout in Udenhout. Het thema van deze praktijkdag is ‘groen innoveren’.

20140903_boominnovatie_dag1

De vakbladen Boomzorg, Boom in Business en Stad+Groen willen via een Boom Innovatie Dag alle ontwikkelingen op gebied van bomen, planten en heesters, techniek, informatietechnologie en beheer en onderhoud bij elkaar brengen. Tevens worden er voor de eerste keer de Green Innovatie Awards uitgereikt. Uitgever NWST wil de Demodag Bomen/Boom Innovatie Dag vooral praktisch insteken, dus kennis en praktijkervaringen uitwisselen, nieuwe machines, producten en toepassingen bekijken, zoals beheers- en ontwerpsoftware etc. Daarnaast zijn er interessante lezingen rondom het thema ‘groen innoveren’.

20140903_boominnovatie_dag2

Via twee carrousel rondes zal worden gezorgd dat de bezoekers ook daadwerkelijk elke standhouder gaan aandoen! Bij de vorige editie van de Demodag Bomen hebben we hier goede ervaringen mee opgedaan en het zorgde voor een verhoogde sfeerbeleving en aanwezigheid.

20140903_boominnovatie_dag3

Aanmelden kan via de site www.demodagbomen.nl. Op deze site vindt u tevens een overzicht van het lezingenprogramma.