Programma Boominfodag 2016

De Nederlandse Boominfodag 2016 vindt plaats op donderdag 9 en vrijdag 10 juni. Beide dagen zitten boordevol interessante lezingen en workshops. Het programma wordt afgewerkt op vijf verschillende locaties binnen Hogeschool Van Hall Larenstein. Per programma onderdeel is aangegeven waar deze plaatsvindt (De Kapel,Collegezaal I of II, Workshopruimte of op het Buitenterrein). Tevens is per onderdeel aangegeven wat de voertaal is. Klik op het programma onderdeel voor meer informatie.

Sprekers Boominfodag 2016

Verschillende sprekers zullen op respectievelijk donderdag 9 juni 2016 en vrijdag 10 juni 2016 een bijdrage leveren aan de 8e Nederlandse Boominfodag. Klik op de sprekers voor meer informatie.

Locatie Boominfodag 2016

LANDGOED LARENSTEIN: EEN BRON VAN INSPIRATIE EN KENNISDELING

De 8e editie van de Nederlandse Boominfodag zal plaatsvinden op landgoed Larenstein. Landgoed Larenstein maakte al in de 18e eeuw deel uit van een gordel van landgoederen, die lagen op de overgang van het Gelderse stuwwallencomplex en het IJsseldal. Het aantal landgoederen is de laatste eeuw enorm teruggelopen. Slechts straatnamen herinneren aan deze lusthoven van weleer. Maar landgoed Larenstein bestaat nog steeds en is nu één grote praktijk- en theorieruimte voor de diverse opleidingen van Hogeschool Van Hall Larenstein én de Nederlandse Boominfodag. In de aangelegde heemtuin, een tuin met inheemse flora en fauna, is een aantal minibiotopen gecreëerd met verschillende grondtypen. Van de 1700 inheemse Nederlandse plantensoorten is de helft hier te vinden.

Als opleidingscentrum heeft Hogeschool Van Hall Larenstein alle faciliteiten in huis voor de organisatie van een congres. De prachtige Kapel vormt de basis voor het congres en biedt plaats aan ruim 300 personen. In de moderne collegezalen is volop ruimte voor parallelsessies, terwijl de aula uitermate geschikt is als beursvloer. De mogelijkheden voor een buitenprogramma zijn eindeloos.

Logo Boominfodag

CONTACTGEGEVENS

Nederlandse Boominfodag

Postbus 8008

3900 CA Veenendaal

Nederland

Telefoon: (+31) 318 654 494

E-mail: info@boominfodag.nl

Website: www.boominfodag.nl

CONTACTPERSOON

Jan-Willem de Groot

Mobiel: (+31) 6 55 71 49 49