Boomproject van het Jaar zet boomspecialisten op de kaart

Na de succesvolle eerste editie in 2016 organiseert VHG Vakgroep Boomspecialisten ook dit jaar weer de landelijke competitie Boomproject van het Jaar (BvhJ). Dankzij deze competitie ontdekken zakelijke en publieke opdrachtgevers hoe goede boomprojecten een positief effect hebben op de leefomgeving.

Aanmelden Boomproject van het Jaar 

Bent u lid van VHG Vakgroep Boomspecialisten en heeft u een project dat kans maakt om deze wedstrijd te winnen? Schrijf u dan voor 31 mei in. In het wedstrijdreglement leest u precies aan welke eisen uw inzending moet voldoen. Na de positieve ervaringen van vorig jaar verwachten we dat het niveau van de inzendingen weer zo hoog is. Doet u mee?

Jurering en uitreiking

De vakjury selecteert uit de inzendingen een aantal projecten voor een jurybezoek. Zij letten op verschillende aspecten: ontwerp, technische realisatie, interactie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, onderhoud en pr-waarde. Deze projecten maken kans op een nominatie. De jury bepaalt wie van de genomineerden de uiteindelijke winnaar BvhJ 2017 wordt. De prijsuitreiking vindt in het najaar plaats tijdens een evenement.

Publiciteit Boomproject van het Jaar 

Net als de landelijke competitie Tuin, Zwemvijver en Interieurbeplanting van het Jaar is ook deze wedstrijd erop gericht om veel free publicity te genereren. En dat lukt keer op keer, want de genomineerde en winnende projecten krijgen in woord en beeld uitgebreid aandacht op radio, tv, social media, in vakbladen en consumentenmagazines. Branchevereniging VHG ondersteunt deze wedstrijd met communicatie-uitingen (persberichten, foto’s, film) en de genomineerden ontvangen dit materiaal om in hun eigen pr-campagne in te zetten. 

Bron: VHG