Nieuw van Husqvarna!

Husqvarna introduceert de 545RXT. Het is de eerste Husqvarna bosmaaier met AutoTune. Dit garandeert op elk moment optimaal motorvermogen doordat de afstelling van de carburateur zich automatisch aanpast aan de staat van het luchtfilter, soort brandstof, hoogte, vochtigheid en temperatuur. De 545RXT baant zich snel en moeiteloos een weg door dik gras en zware vegetatie. Om het starten van de bosmaaier te vergemakkelijken, is de nieuwe 545RXT voorzien van een chokeloze start met startknop. Het maakt daarbij niet uit of je de motor warm of koud start.

Draagtuig

Met de nieuwe bosmaaier is het moeiteloos manoeuvreren met veel comfort en hoog rendement. Dat komt onder meer door een zeer laag trillingsniveau en het standaard meegeleverde Balance XT draagtuig. Het heeft een scharnierend schouderstuk en een heupriem om het gewicht van de 545RXT optimaal over het lichaam te verdelen. Doordat het stuur extra ‘hoog’ zit, heb je voldoende bewegingsvrijheid tijdens het maaien. Het gebogen stuur geeft meer grip en comfort. De werkbelasting neemt daarmee af en het rendement gaat omhoog.

 

De Husqvarna 545RXT bosmaaier met AutoTune is voor € 974,38 (exclusief btw). Kijk voor meer informatie en verkoopadressen op www.husqvarna.nl.