Het is prachtig weer. Iedere tuinliefhebber is weer buiten te vinden en wil genieten van zijn tuin. Hoveniers draaien op volle toeren. De lente is begonnen. Tijdens de lente wordt er op de landelijke radio aandacht besteed aan de CASHBACK-actie bij TuinKeur-hoveniers.

Waarom een CASHBACK-actie?

Het antwoord is simpel: om de TuinKeur-hovenier bij de consument te brengen. Dit geldt voor bestaande klanten, maar ook voor nieuwe klanten. TuinKeur is volop actief om de consument te overtuigen om te kiezen voor een vakbekwaam hovenier. Met een TuinKeur-hovenier wordt er al gekozen voor een hovenier met zekerheid. Als blijk van waardering voor de keuze voor een TuinKeur-hovenier maakt de consument dit jaar ook nog eens kans op cashback op de factuur.

Hoe werkt de CASHBACK-actie?

Meedoen met de CASHBACK-actie is voor de consument heel eenvoudig. Via www.hoveniernederland.nl dient een recensie van de werkzaamheden van de TuinKeur-hovenier te worden ingevuld. Tijdens het invullen van de recensie kan men aanvinken mee te willen doen met de actie. Dat is alles.

Elke maand zijn er drie gelukkige winnaars die tot € 1.000 retour krijgen op hun factuur. De actie duurt acht maanden. Dit jaar zijn er daarmee 24 prijswinnaars.

Meedoen aan de CASHBACK-actie

Hoveniers die mee willen doen met de actie kunnen contact opnemen met TuinKeur (contactpersoon is Hendrik Westra). Hendrik is te bereiken via 0528 – 331678 of 06 – 27179448.

 

Luister hier de radiospot van TuinKeur

Onderstaand de radiospot van TuinKeur, welke nu te horen is op de landelijke radio. Het is één spot bestaande uit twee delen (10 sec. + 5 sec.).

Meer informatie over de CASHBACK-actie.

Bron: TuinKeur