Het aftellen is begonnen.. morgen start de elfde editie van de Dag van de Openbare Ruimte. Dè vakbeurs over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de openbare ruimte.

In Expo Houten wordt op dit moment keihard gewerkt aan de laatste voorbereidingen, zodat we u weer met evenveel enthousiasme kunnen ontvangen. Om uw bezoek aan de beurs zo prettig mogelijk te laten verlopen, attenderen we u in deze nieuwsbrief nog op een aantal praktische zaken.

Adres:
Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten
Openingstijden:
wo 8 okt > 10.00 – 18.00
do 9 okt > 10.00 – 17.00

U kunt gratis parkeren bij het beursgebouw (Meidoornkade 24, Houten) of op een nabij gelegen parkeerterrein (adres: Waijensedijk, Houten) waar u d.m.v. borden naartoe wordt geleid. Tussen dit parkeerterrein en het beursgebouw rijdt een gratis pendeldienst.

Als u met de trein komt: tussen NS station Houten en het beursgebouw rijdt een gratis pendeldienst (vanaf een half uur voor opening beurs tot een half na sluiten). U kunt ook vanaf Utrecht Centraal met bus 47 die bij Expo Houten een halte heeft.

Een bezoek aan de Dag van de Openbare Ruimte betekent ook dit jaar weer gratis toegang tot de beurs, de lezingen en gratis koffie, thee en frisdrank.

dornl2014logowebsite