Met ingang van september 2017 verkoopt Covergreen de Nepeta , ook wel Kattenkruid genoemd in de volksmond. Na een periode van twee  jaar testen is het gelukt de planten zo te kweken dat ze goed gedijen op de speciale Covergreen methode  Covergreen verwacht veel belangstelling voor de Covergreen Nepeta .

Nieuwe kansen

,,Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en nieuwe kansen in de markt”, vertelt eigenaar Dennis Klein Boonschate. ,, Komende jaren willen we ons assortiment  uitbreiden. De afgelopen maanden hebben we geëxperimenteerd met nieuwe vaste planten. Alles moet kloppen en met name de in de kwekerijen en de diverse  substraten , We zijn blij dat de  Covergreen Nepeta aanslaat en we het nu ook als kant-en-klare plantenmat kunnen aanbieden.”

September 2017

Inmiddels heeft Covergreen een ruime voorraad opgezet. In september start het bedrijf met het uitleveren aan klanten. ,,We zijn bewust gestart met een aantal proefprojecten ”, zegt Klein Boonschate. ,,We kijken eerst hoeveel vraag er naar is en dan besluiten we hoeveel we er op jaarbasis gaan opzetten.” Het bedrijf verwacht dat er veel vraag is naar de nieuwe plantenmat. Ze hebben een lange bloeiperiode en kunnen goed gecombineerd worden met andere plantensoorten. De Nepeta lijkt qua kleur op Lavendel, maar heeft als voordeel dat het niet ‘verhout’ en langer in bloei staat.”

Covergreen lanceert plantenmat van Nepeta

Op de website van Covergreen staat meer informatie over de Nepeta en  kunnen al bestellingen geplaatst worden. Dat kan ook telefonisch via de afdeling verkoop: 0548-36 50 71 of info@covergreen.nl