Hartelijk dank!

“Wat ik goed vind aan de Dag van de Openbare Ruimte?
De bezoekers en exposanten, die maken uiteindelijk de beurs.”

Een quote uit het beursonderzoek die alles zegt. Als organisator zijn we het er dan ook helemaal mee eens, dus bij deze namens ExpoProof: hartelijk dank voor uw enthousiaste betrokkenheid!

Uw mening
Dat de sfeer goed was, werd bevestigd in het onderzoek met het rapportcijfer 7,9. Ongekend hoog voor een vakbeurs. Ook als geheel wordt het evenement goed gewaardeerd met een 7,7. Samen met uw 6.000 vakgenoten kwam u trouwens uit 24 verschillende landen. U kwam natuurlijk het meest uit Nederland, maar u kwam ook uit België, Duitsland en Frankrijk. En zelfs uit Qatar, Haïti, Indonesië en Samoa. Verrassend en leuk om te zien dat de beurs zo ver over de grens bekend is. Klik hier voor meer cijfers.

U heeft ons ook tips en suggesties gegeven. Een mooie kans voor ons als organisator om de beurs nog verder te verbeteren.

Aftermovie editie 2017
In een paar minuten tijd krijgt u een goede indruk van de sfeer op de beurs. Bekijk hier de aftermovie

In deze afsluitende nieuwsbrief vindt u nog enkele leuke nieuwtjes en activiteiten die op de beursvloer plaatsvonden en op de website beursprimeurs en ander nieuws. die op de beursvloer te vinden waren. Graag tot volgend jaar op 26-27 september 2018 in Jaarbeurs Utrecht!