ALVAST IN UW AGENDA: 7-8 OKT 2015 EXPO HOUTEN

Graag willen we u hartelijk bedanken voor uw bezoek en uw enthousiaste deelname als exposant! En mocht u afgelopen editie niet in de gelegenheid zijn geweest om de Dag van de Openbare Ruimte te bezoeken … volgend jaar is er weer een editie: op 7 en 8 oktober 2015. U krijgt van ons vanzelfsprekend bericht zodra u zich kunt registreren voor bezoek!

CIJFERS 2014

BEURSONDERZOEK

De Dag van de Openbare Ruimte groeit jaarlijks en blijft in ontwikkeling. De beleving van zowel de bezoeker als exposant is van grote waarde, daarom voeren we na afloop van iedere beurs een enquête uit. Hier vindt u de meest opvallende bevindingen uit het onderzoek.

WIE BEZOEKEN DE BEURS?

Grafiek bezoekers Dag van de Openbare Ruimte 2014

De Dag van de Openbare Ruimte is hèt jaarlijkse ontmoetingsmoment voor alle professionals op het gebied van openbare ruimte: ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer. In 2014 bezochten 5.081geïnteresseerden de beurs.

“Algehele organisatie was uitstekend, alles duidelijk, goed geïmplementeerd, aan veel details gedacht.” (bezoeker editie 2014)

DIT VONDEN BEZOEKERS VAN DE VORIGE EDITIE

Dit vonden bezoekers van de vorige editie

Bezoekers kwamen vooral om kennis op te doen van nieuwe ontwikkelingen (74%), netwerken met collega´s (58%) en contact leggen met exposanten (57%).

Bekijk hier alle resultaten >>>