De beurs voor u!

Als openbare ruimte uw interessegebied is ..

De Dag van de Openbare Ruimte: De Jaarbeurshallen 2, 3 en 4 staan op 27 en 28 september 2017 volledig in het teken van ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

Van onderhoud tot smart cities

Het slimme steden concept is onlosmakelijk verbonden met openbare ruimte

Of het nu onderhoud is van straten, plantsoenen en parken, het beheer van wijken, de inrichting van steden, het ontwerpen van compleet nieuwe gebieden of het toepassen van smart city concepten, alles is er voor welke openbare ruimte specialist dan ook. En dus ook voor betrokken burgers die actief zijn voor hun eigen straat of wijk.

Innovaties en kennis

Ontmoeten in een ontspannen sfeer De Dag van de Openbare Ruimte biedt het perfecte platform om elkaar te ontmoeten, kennis te halen en te delen en de laatste nieuwe ontwikkelingen te ervaren.

Op de beursvloer staan honderden bedrijven met de allernieuwste producten en diensten. In de lezingzalen worden presentaties gegeven waarbij u de nodige kennis opdoet.

In de gangpaden loopt u collega’s en vakgenoten tegen het lijf met wie u ervaringen kunt uitwisselen. En dat alles onder het genot van gratis koffie, thee en fris!

Wanneer? De Dag van de Openbare Ruimte

Jaarbeurs hallen 2, 3, 4 | 27-28 september 2017

De Dag van de Openbare Ruimte vindt plaats de Jaarbeurs in Utrecht.

Adres
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
www.jaarbeurs.nl

Beurs open
Woensdag 27 september: 10.00u – 17.00u
Donderdag 28 september: 10.00u – 17.00u