In samenspraak met onze exposanten bundelen De Groene Sector Vakbeurs Venray en Boomkwekerij Vakbeurs Venray hun krachten. Op dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 december 2014 zet Evenementenhal Venray dé vakbeurs voor de groen branche en boomkwekers naast elkaar onder één dak.

Waarom krachten bundelen?

De Groene Sector Vakbeurs Venray en Boomkwekerij Vakbeurs Venray zijn beide regionale vakbeurzen voor het zuiden van Nederland en de grensgebieden van België en Duitsland. Beide vakbeurzen zijn gericht op voornamelijk de hovenier, boomkwekers en gemeenten. Jaarlijks zijn zo’n 60 procent van de bezoekers van De Groene Sector Vakbeurs Venray hovenier en 10.1% Boomkweker. Boomkwekerij Vakbeurs heeft precies dezelfde doelgroep, maar heeft de verhoudingen anders liggen. Namelijk 19% hoveniers en 45% boomkwekers. Belangrijke aanvullende doelgroepen zijn veelal ook overlappend, waaronder tuin- en landschapsarchitecten en tuincentra. Wanneer we de profielen van beide beurzen naast elkaar leggen is de keuze dan ook snel gemaakt, Boomkwekerij Vakbeurs Venray en De Groene Vakbeurs bundelen krachten op 9, 10 en 11 december 2014.

Op de beursdagen kunnen bezoekers in Evenementenhal Venray van 13.00u – 21.00u het aanbod zien van toeleveranciers, groothandelaren, importeurs, fabrikanten, cash & carry of dealer gericht op de volgende sectoren: Boomkwekerij, tuin & park, tuinbouw, inrichtingsmaterialen, kennis instellingen, bestrijdingsmiddelen & meststoffen, bos- en haagplantsoen, laan- en parkbomen, fruitbomen, (sier)heesters, klimplanten en/of vaste planten.

Recreatie Vakbeurs

Het platform op 9, 10 en 11 december wordt compleet gemaakt door Recreatie Vakbeurs, welke in Venray speciaal gericht is op de inrichting en onderhoud van de recreatieve ruimte. Deze vakbeurs voor de recreatiebranche verhuist in 2014 eveneens van februari naar de tweede week van december.

Verandering data

Door de nieuwe datum van bovenstaande vakbeurzen verhuist De Groene Sector Vakbeurs Venray van 4, 5 en 6 februari 2014 naar 9, 10 en 11 december 2014.

Met deze wijzigingen zal de beursagenda er als volgt uitzien:

  • De Groene Sector Vakbeurs Hardenberg 7,8 en 9 januari 2014
  • De Groene Sector Vakbeurs Venray 9, 10 en 11 december 2014
  • Boomkwekerij Vakbeurs Venray 9,10 en 11 december 2014
  • Recreatie Vakbeurs Venray 9, 10 en 11 december 2014