Hissink presenteert de nieuwe G2 haakarm van BIGAB. Meer dan 30 jaar geleden startte BIGAB met het vervaardigen van haakarmsystemen.  Inmiddels is de 2e generatie al weer geïntroduceerd: de BIGAB G2. De G2 heeft een aantal verbeterpunten ten opzichte van het vorige model. Door de dubbele cilinder heeft de G2 een kiphoek van 60°, dit is een toename van 12°. Daarnaast is de kipsnelheid verdubbeld.  Hierdoor kan de gebruiker sneller kippen en sneller containers wisselen.

De BIGAB 10-14 G2 heeft een optrekcapaciteit van 10 ton en een kipcapaciteit  van 12 ton. Op de 10-14 G2 kunnen containers geplaatst worden met een lengte van 4 tot 4.5 meter.

Verder zijn er nog wat kleinere aanpassingen die de veiligheid en kwaliteit verbeteren. Voorbeelden hiervan zijn de dubbele hydraulische vergrendeling voor het frame en een dissel met boutverbinding voor extra flexibiliteit. De duidelijke markering voor het kippen of afzetten verhoogt de veiligheid, omdat er vanaf de cabine te zien is welke handeling er gedaan wordt.

Wilt u met eigen ogen de G2 van BIGAB zien? Dan nodigt Fa. Hissink & Zn u uit om deze te komen bekijken op vakbeurs de Groene Sector in de evenementenhal te Hardenberg van 7 t/m 9 januari 2014. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom aan de Buurtweg in Oeken (gemeente Brummen). Neem even contact op via tel. 0575 476555.

Meer info, zie: website