Het tuinseizoen is weer van start en het lentenummer van De Tuin in vier seizoen bruist van puur tuinplezier. U kunt genieten van de vaak stevige, soms kwetsbare, maar altijd prachtige elfenbloemen, u kunt zich alvast verheugen op de bloeiende sieruien in het late najaar. De laatste camelia’s staan in bloei – kom in de Leidse Hortus genieten van ‘Camellia’s opnieuw ontdekt’ op 9 en 10 april; het inspireerde Cor van Gelderen tot een artikel over herfstbloeiende camelia’s. Of plan een reisje naar de Azoren om uzelf onder te dompelen in het prachtige groen. Wie van weelderige bloei en van kleur houdt zal ook genieten van de pagina’s over rozen, van de flamingoroze uitlopende Toona, en van de lentebloesem bij boomkwekerij Van den Berk. Als tegenwicht voor alle uitbundigheid presenteren we een aantal vakkundig ontworpen en aangelegde moderne tuinen, die de bewoners ongetwijfeld bij het eerste straaltje maartse zon naar buiten zullen lokken. En de verrassingen in dit nummer: kasteel Keukenhof, Arboretum Oudenbosch en een sprankelend artikel van Romke van de Kaa over zijn speurtocht naar de geurige bergamot-citrusvrucht in Calabrië.
Zodra het weer het toelaat zult u ongetwijfeld buiten zijn: in eigen tuin, of op weg naar een van de vele heerlijke evenementen. Maar omdat maart z’n staart roert en april doet wat hij wil, is er ongetwijfeld ook genoeg tijd om fijn binnenshuis te genieten van dit blad, terwijl het buiten waait en regent.

De Tuin in 4 seizoenen  - Lente 2016

De Tuin in vier seizoenen verschijnt vier keer per jaar en een abonnement kost
€ 36,32 excl. btw per jaar. De Tuin is ook een prachtig relatiegeschenk! Daarom geven steeds meer hoveniers hun beste klanten een abonnement cadeau (stopt automatisch).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frans van Grondelle 06-51685091, info@tijdschriftdetuin.nl of bezoek www.tijdschriftdetuin.nl