Onder dit motto heeft Wintersteiger Drytech een reeks professionele droogsystemen voor industrieel gebruik ontwikkeld. 
De nieuwste telg is de droogkast COMBI COMPACT.
De COMBI COMPACT is een kast waarin natte kleding, schoenen, laarzen en handschoenen in een tijdsbestek van 1 á 2 uur gedroogd worden. Bijzonder is dat de droogkast slechts 1700 watt (7 ampère) verbruikt en dus aangesloten kan worden op een normaal stopcontact.
In de Combi Compact is ruimte voor de uitrusting van 8 personen. Dat betekent dat er 8 jassen, 8 broeken, 8 paar schoenen en 8 paar handschoenen tegelijk gedroogd kunnen worden.
Doordat de lucht over de hele breedte van de kast ingevoerd wordt, bereikt deze verwarmde luchtstroom ieder hoekje van de kast en voert het vocht af. Voor schoenen en handschoenen zijn er holle pijpjes aangebracht waardoor eveneens lucht blaast, zodat de schoenen van binnenuit tot in de tenen gedroogd worden. Handschoenen worden op dezelfde manier tot in de vingertoppen gedroogd. Als extra is de COMBI COMPACT voorzien van een ozonlamp, deze ozonlamp zorgt ervoor bacteriën gereduceerd worden en dat de stank van natte kleding en schoenen geheel verdwijnt. Na het drogen ruikt de kleding en schoeisel weer fris. De COMBI COMPACT kan gemakkelijk dicht bij de werkplek geplaatst worden. ‘s Avonds gaat de natte kleding er in en ‘s morgens is de kleding en zijn de schoenen en handschoenen droog en klaar voor gebruik. Dat betekend minder ziekteverzuim en verbetering van arbeidsomstandigheden bij slecht weer.

Op www.drytech.nl kunt u alle informatie vinden over droogkasten en droogsystemen voor kleding, schoenen en handschoenen.