Bij ons op kantoor hebben we regelmatig stagiaires. Als ik ze spreek, valt mij vaak op dat ze nog niet weten wat ze later willen gaan doen. Meestal stel ik ze gerust: ‘Maak je er maar niet al te druk over! Zorg voor een goede basisopleiding als het kan. En vooral doorzetten!’

Je komt er vanzelf achter waar je goed in bent, wat je sterke punten zijn en welk werk bij jou past. Voor mij is het uiteindelijk ook op zijn plaats gevallen. Ik ben een doener: niet lullen maar poetsen! Soms een drammer. Vasthoudend. Sterk overtuigd van mijn eigen gelijk. Oké, dat is niet altijd een goede eigenschap. Maar ik wil presteren, iets neerzetten. Voor anderen iets betekenen. Ik krijg energie van coachen en begeleiden en het geeft een kick wanneer een ondernemer of bedrijf er beter van wordt!

TuinKeur heeft een stevige, solide basis. Een sterk team van negen vaste medewerkers aangevuld met stagiaires die elkaar uitdagen en zo het beste in elkaar naar boven halen. Een team met een drive.  Wij blijven niet stilzitten. TuinKeur wil meer! Niet alleen groeien maar ook meer samenwerken met partijen uit de groene sector. Bekender worden bij de consument: TuinKeur staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Mijn coaching heeft alles te maken met veranderen. Onze branche kan beter en professioneler. Het rendement moet beter. Uurtarieven kunnen omhoog. Een goed inkomen moet de standaard worden. Het is niet alleen mooi werken maar ook goed verdienen. Samen trots zijn op ons vak! Als je met mij aan tafel zit is de rust voorbij: vaak accepteer ik de bestaande situatie niet. Er kan veel meer! ‘Durf te veranderen!’ is een uitnodiging maar ook een uitdaging!

Jelle Westra
Directeur TuinKeur

‘Durf te veranderen!’ is een uitnodiging maar ook een uitdaging!

garde_experience_2016+_ aanmelden