Buiten is het nieuwe binnen

Vier manieren om uw buitenruimte tot leven te laten komen

Met de zomer aan de horizon en het buiten weer warmer begint te worden, is het nu het ideale moment om te gaan nadenken over het transformeren van de buitenruimtes en deze zomer maximaal te genieten. Of u nu een oase van rust wilt creëren, een ruimte om buiten te vertoeven of een toevluchtsoord voor het gezin, buiten is het nieuwe binnen. Steeds meer mensen kiezen voor duurzame producten in hun tuin. Accoya® hout is zo’n duurzaam product, hout van hoge kwaliteit – is bestand tegen rot, gaat ruim 50 jaar mee bovengronds en biedt minder onderhoud, wat de zekerheid geeft dat bijvoorbeeld tuinmeubilair er de komende seizoenen tip top uit blijft zien, zonder ze elke winter weg te moeten zetten.

Perfecte plantenbakken

Tuinarchitecten, beheerders van tuinen en liefhebbers van tuinen weten al decennia lang Jac Blom te vinden voor een stijlvolle plantenkuip. De kuipen zijn te vinden in paleistuinen, botanische tuinen, orangeriën, binnentuinen, langs oprijlanen en bij particulieren. De kuipen werden van oudsher gemaakt van teakhout. Tegenwoordig worden ze gemaakt van duurzaam Accoya®hout omdat dit duurzame hout nauwelijks krimpt of zwelt en bovengronds ruim 50 jaar meegaat. De kuipen zijn verkrijgbaar in standaard maten. Afwijkende maten onbehandeld, met een beschermende laklaag of geschilderd in een RAL kleur of andere kleur op aanvraag. Prijs op aanvraag via www.jacblom.nl

Voeg wat slijtvaste stijl toe die blijft duren, seizoen na seizoen

De Tablebench van Weltevree is ideaal als werkplek, maar kan ook functioneren als terras-, tuin-, balkontafel of bank. De toepasbaarheid in verschillende opstellingen maakt de Tablebench zo multifunctioneel en krachtig.Er is gekozen om Accoya® hout, een milieuvriendelijke en duurzame houtsoort met de hoogste kwaliteit en innovatie in zijn categorie te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de Tablebench ruim 50 jaar zal meegaan wat de zekerheid geeft dat het tuinmeubilair er de komende seizoenen tip top uit blijft zien, zonder ze elke winter binnen te moeten zetten.Weltevree maakt designproducten die staan voor kwaliteit, comfort en avontuur. Weltevree wil mensen inspireren om een bewuster, socialer en daardoor rijker leven te leiden. De producten in de collectie stimuleren de gebruiker om zijn omgeving het hele jaar door te verkennen en deze op een nieuwe manier te gebruiken.
De Tablebench is te koop via www.weltevree.eu vanaf € 995,- (incl.BTW)

Het kooktafereel ‘Cook-nick table’

De Cooknicktable van ontwerper Dirry de Bruin is ontworpen om generaties lang het middelpunt te zijn van het gezellige buiten-tafelen-familie eten. Overal naar toe te rijden om te koken of te grillen, terwijl iedereen al aan tafel zit te borrelen. Met een oneindige levensduur in beeld was het zaak de materiaal toepassing simpel en duurzaam te houden. Aluminium onderstel, RVS deksels en windscherm, gasfles met gaskomfoor, bedoeld voor gebruiksgemak en eenvoud in onderhoud. De keuze voor het houtwerk het duurzame Accoya®hout, met een garantie van ruim 50 jaar bovengronds is dan heel interessant. De blonde kleur van het hout geeft een prachtige zonnige uitstraling cadeau. De zomerse toon is gezet! De tafel is exclusief te koop via www.dirry.nl € 1750,- (incl. BTW) in de kleur groen of wit.

De eigen behoefte aan een (tuin)bank met een echt verandagevoel

Creëer je eigen plek met de Patio High Back. Deze bank is ideaal voor meer privacy in je tuin of in een kantooromgeving. Door de hoge rugleuning zit je beschut, intiem en stijlvol en creëer je een verandagevoel in elke omgeving.De Patio High Back is gemaakt van verduurzaamd en onderhoudsvriendelijk Accoya® hout, dat maar liefst 50 jaar mee gaat. Het ontwerp van Bertjan Pot is hoogstaand in vormgeving, heeft een luxe uitstraling en de juiste proporties. De Patiobench High back is onderdeel van een vijfdelige Patioset. Geen gesjouw met binnenkussens of gedoe met speciale buitenkussens; geniet in de Patio High Back van een ongeëvenaard zitcomfort voor elk postuur. De Patio High Back is te koop via www.weltevree.eu vanaf € 2995,- (incl.BTW) in de kleuren naked (onbehandeld)-Green & Yellow

Bron: Accsys group