Noviteit Groene Sector Vakbeurs

De E-PowerBarrow is een serie elektrisch aangedreven kruiwagens van top kwaliteit en voor elk budget, dat dankzij het aangedreven het mogelijk maakt dat er veel werk verzet kan worden met minimale lichamelijke belasting. 

Het product is tot in detail speciaal voor zijndoel ontwikkelt en waar nodig aangepast. Het resultaat staat: een krachtige hub motor met 430Watt vermogen en 130Nm koppel, een elektrolytisch gegalvaniseerd verstrekt frame, 3 soorten bakken van 100L tot 160L, variabele snelheid tot 6km/u vooruit en tot 3km/u achteruit, nauwkeurige joystick besturing met snel reagerende elektronica, snelheisbegrenzing om omlaag te lopen met een beladen kruiwagen, verwisselbare accu’s,  AGM of Li-Ion, kortom een elektrisch aangedreven kruiwagen die ondersteunt bij vele werkzaamheden. Elektrisch aangedreven dur ZERO emissie en klaar voor de toekomst. 

Met de E-PowerBarrow kan meer gedaan worden in minder tijd, hij rijdt naar plekken waar een normale kruiwagen niet kan komen, verplaats vracht waar voorheen zwaar materiaal voor nodig was en dat alles met minder lichameliujke belasting. Voor meer informatie over de E-PowerBarrow bezoek tijdens de Groene Sector Vakbeurs 2018 de stand!