Beschikbaar tot en met 14 mei 2018

Inmiddels een vast gegeven in onze branche: GardenExperience. Elke twee jaar vindt dit congres voor groene ondernemers plaats. Ook in 2018 organiseert TuinKeur weer dit congres voor én door de branche. Noteer 14 september 2018 vast in uw agenda.

Dit congres geeft de hovenier handvaten voor het ondernemerschap van morgen. Met lezingen en diverse workshops van professionals binnen en buiten de branche is er volop inspiratie voor de ondernemende hovenier.

De klant stelt hoge eisen. Aan de hovenier, de uitvoering, de nazorg. Met deze veeleisende klant moet goed gecommuniceerd worden. Communicatie is een vaardigheid die onderbelicht wordt in vakopleidingen. Toch weet menig hovenier hoe belangrijk goede communicatie is in deze tijd. Hoe gaat u om met klachten of kritische klanten? Daarom is ‘Communicatie bepaalt het resultaat’ het thema van GardenExperience 2018.

De website www.gardenexperience.nl licht een tipje van de sluier op over GardenExperience 2018. Twijfelt u om te gaan? Laat dit een eerste stap naar communicatie zijn. Meld u aan en ik garandeer u dat 14 september resultaat oplevert voor uw bedrijf!

Let op: de early bird tickets zijn verkrijgbaar tot 14 mei 2018.

Bestel de ‘Early Bird tickets’

Je kan je bestelling ook per mail aan me doorgeven: jarno@tuinkeur.nl