Het vierde nummer van online magazine The Green Gallery is uit. Het magazine viert in deze editie, die helemaal in het teken staat van planten, de natuur wederom op uitbundige en eigentijdse wijze. Met artistieke en inspirerende content laat The Green Gallery haar lezers de schoonheid van de natuur ervaren. Hiervoor werkt zij samen met spraakmakende plantenliefhebbers, trendwatchers, fotografen en kunstenaars.

Artistic Autumn

Deze vierde editie heeft als thema ‘Artistic Autumn’ en viert de gouden herfst, de terugkeer van paarse kamerplanten en art decorum. Het tijdperk waarin kunstenaars onze muze zijn. Met als achterliggende boodschap ‘celebrate life, plants and  your muses’ toont de rubriek The Gathering een schildersatelier bomvol planten en pencelen. Florale kunstzinnigheid, niet alleen voor bijzondere gelegenheden met vrienden, maar ook thuis in je natuurlijke cocon. De koningin van styling, award-winning Sibella Court, showt haar tips and tricks en laat zien dat planten onmisbare smaakmakers in je inrichting zijn.

greengallery2

Groene inspiratie

In dit nummer vind je ook drie zinnenprikkelende interpretaties van het klassieke Zweedse meesterwerk ‘Een dame in het roze’ van Einar Jolin uit 1939, een oogstrelende reportage die de soms intense band tussen plant en mens toont en een schitterende rol voor de paradijselijke Heliconia als ware belle van de jungle.

greengallery3

Meer The Green Gallery

Ontdek dit en nog veel meer groeninspiratie in de nieuwste uitgave van The Green Gallery. In aanloop naar de feestdagen zal The Green Gallery nog met een extra feestelijke uitgave verschijnen…

Bekijk het online magazine op Thegreengallery.com. En volg The Green Gallery ook op: InstagramFacebookTwitter en Pinterest.