Het lijkt inmiddels een uitgekauwd onderwerp: het belang van een goede website. Er zijn nog steeds bedrijven die niet beschikken over een website. Ook zijn er genoeg bedrijven die een website hebben die jaren geleden een keer gemaakt is. Heeft u al een website? Of gaat uw website wel met de tijd mee? De ontwikkelingen op internet gaan vliegensvlug. De snelle opkomst van smartphones en tablets zorgt voor een hele andere benadering van websites. Is uw website geoptimaliseerd voor deze apparaten? Minstens de helft van de websites in Nederland wordt al bezocht op smartphones en tablets!

Onbekend maakt onbemind. Internet en websites vereisen expertise die u misschien niet in huis heeft. Laat staan de kosten! Gelukkig is het al mogelijk om vanaf €800 een website te laten bouwen. Een website die voldoet aan uw eisen. Zorg er voor dat uw (potentiële) klant u kan vinden op internet.

Een goede website versterkt uw bedrijf en het beeld dat consumenten van uw bedrijf krijgen. Met regelmatige updates over uw werkzaamheden, foto’s van uw werk en tuintips kunt u er eenvoudig voor zorgen dat men regelmatig terugkeert op uw website. Een goede website zorgt voor contact met nieuwe klanten, maar onderhoudt ook het contact met uw huidige klanten. Zo zorgt u er voor dat óók op internet een klantrelatie goed in stand houdt.

Naamloos-1.fw

Jelle Westra
Is directeur Stichting TuinKeur en houdt zich dagelijks bezig met het coachen en begeleiden van bedri