Evenementenhal Hardenberg 12 – 14 januari 2016

De vakbeurs voor de groene branche

De Groene Sector Vakbeurs is voor Nederland het enige complete platform waar de gehele groene branche samenkomt. Al 16 jaar maakt de unieke aantrekkingskracht van dit platform dat zowel regionale ondernemers als kopstukken van landelijke organisaties een bezoek een must vinden. De Groene Sector Vakbeurs Hardenberg verbindt groenprofessionals uit alle windstreken. Als boomkweker, hovenier, tuin- en landschapsarchitect of beslisser binnen de gemeentelijke groenvoorziening mag u deze vakbeurs dan ook zeker niet missen!

Divers aanbod

Ontmoet interessante bedrijven zoals boomkwekers (Cash & Carry), producenten, importeurs en dealers van tuin- en parkmachines en van inrichtingsmaterialen, bestrijdingsmiddelen en meststoffen. En start de samenwerking direct al op de beursvloer!

Kennis en innovatie

Kennissymposia, demonstraties en verschillende presentaties maken dat de Groene Sector Vakbeurs een waardevol event is om kennis te delen en te vergaren. Na een bezoek aan de beurs bent u weer op de hoogte van de nieuwste machines, wet- en regelgeving en trends en ontwikkelingen binnen uw branche.

De Groene Sector Vakbeurs Hardenberg

Openingstijden:


Meer informatie vindt u hier: De Groene Sector Vakbeurs