Attractieve publiekstrekker door krachtenbundeling

Van 14 t/m 21 juni is de tuin- en lifestylebeurs Fleurig te gast op het tuininspiratiepark Appeltern. Door gebruik te maken van elkaars sterke kanten, denken Hans Verhoef van Fleurig en Ben van Ooijen van Appeltern een week lang extra aantrekkelijk te zijn voor een grote groep tuin- en buitenliefhebbers.

Het lijkt geen onlogische keuze. Immers, op een buitenbeurs is het aantal voorbeeldtuinen beperkt en op een tuinenpark is een gezellige en inspirerende beurs een belevingsaanwinst van jewelste.

Toch gebeurt het niet vaak dat publiekstrekkers uit hetzelfde segment, die normaal elkaars concurrenten zijn, gaan samenwerken. Hans Verhoef en Ben van Ooijen geven aan dat hun samenwerking helemaal van deze tijd is. “Om meer te bereiken moet je oude patronen durven loslaten en nieuwe tuinpaden gaan bewandelen”.

Fleurig te gast

De beide organisaties hebben veel vertrouwen in hun initiatief en krijgen al veel bijval vanuit hun achterban. De standhouders van Fleurig zijn bijzonder positief over de combinatie met het tuinideeënpark en de partners van Appeltern vinden het fantastisch dat er, gedurende een periode, extra aandacht is voor hun toegepaste producten en aangeboden diensten.

Fleurig te gast in Appeltern is een initiatief met veel potentie. Als het eerste jaar succesvol verloopt, zullen de organisaties ook volgende seizoenen het jaarlijkse tuinevent samen gaan vormgeven.