“Dienstverlening richting klanten centraal”

Naast de  orderbeurs zal Floralis Boskoop eind augustus haar diensten centraal stellen tijdens de “Floralis Boskoop najaarsbeurs”. Om klanten meer bekend te laten raken met hetgeen Floralis Boskoop te bieden heeft, worden de diensten per klantgroep apart uitgelicht. “Samen sterker”  is hierbij het uitgangspunt. Floralis Boskoop nodigt tuincentra, exporteurs, groothandel, hoveniers en leveranciers dan ook uit om hierover samen in gesprek te gaan.

Samen sterker
De laatste jaren heeft Floralis Boskoop zich steeds meer gedifferentieerd in fullservice activiteiten. Specialistische  productkennis,  fijnmazige distributie, leveren op de gewenste  locatie en verruiming van het assortiment op de winkelvloer staan hierbij centraal. De partner voor een intensieve  samenwerking. ” Samen sterker” in een turbulente markt is hierbij het motto.

Ruim 10.000 partijen
Tijdens de najaarsbeurs, welke sinds twee jaar wordt gepresenteerd in de Cash & Carry van Floralis Boskoop, wordt de mogelijkheid geboden om ook direct producten via de Cash&Carry te bestellen. Dit kan eenvoudig door gebruik te maken van de Shop App of Webshop van Floralis Boskoop. Op een eenvoudige manier bestellen uit  meer dan 10.000 partijen.

Wanneer:  26, 27 en 28 augustus 2015
Openingstijden:  07.30 tot 18.00 uur
Locatie:  Cash & Carry Floralis Boskoop, Denemarkenlaan 9 te Hazerswoude (Nederland)

Meer informatie: www.floralisboskoop.nl