VHG Ondernemershelpdesk heeft meerdere telefoontjes ontvangen van leden met vragen over de recente factuur voor het abonnement op Tuin&Landschap. Bij navraag blijkt dat foutieve (te hoge) nota’s zijn verzonden.

Onjuiste tarieven
Het beheer van abonnementen van de Stichting Vakinformatie Siergewassen (SVS) is met ingang van dit jaar in handen van Abonnementenland. Voorheen verzorgde BDU dit, maar deze samenwerking is door de verzelfstandiging van SVS beëindigd. Bij de overgang zijn niet alle juiste tarieven in de systemen van Abonnementenland terechtgekomen. Het foutief gefactureerde bedrag is meestal € 194,36 excl. btw (€ 206,02 incl.). Het juiste bedrag voor Tuin&Landschap moet zijn € 155,99 (excl. btw) / € 165,35 (incl. btw).

Correctie
Abonnementenland is momenteel bezig om de fouten te herstellen. Mogelijk dat ook andere ‘groene’ titels verkeerd zijn gefactureerd (bv. Bloem & Blad). VHG adviseert om de nota nog niet te betalen en te wachten op een aangepaste factuur. Dit kan enkele weken duren. Heeft u al betaald, dan zal Abonnementenland dit corrigeren.

Bron: 13-05-2016 | VHG

VHG