GardenExperience: een congres speciaal georganiseerd voor de ‘groene’ ondernemer beleeft op 14 september haar eerste editie. Met de organisatie wil Stichting TuinKeur, initiator van de dag, een evenement neerzetten waar ‘visie’, ‘toekomstperspectief’ en ‘(omgang met) verandering binnen het ondernemerschap’ centraal staan. Thema van de dag is dan ook: ‘Veranderingen in de economie dwingen tot verandering in ondernemen.’

Woordvoerder van Stichting TuinKeur, Jelle Westra, vertelt: ‘Net als iedere andere sector zijn in de groene branche de gevolgen zichtbaar van economische teruggang. Meer dan ooit is het belangrijk jezelf als ondernemer te profileren en te laten zien wie je bent. Het doel van GardenExperience is dat de vakman én de ondernemer na afloop inspiratie hebben opgedaan om de mogelijkheden voor het eigen bedrijf optimaal te gaan benutten.’

Het programma voor GardenExperience is inmiddels rond. De dag vangt aan met een plenair gedeelte in de ochtend. Deze sessie wordt geleid door dagvoorzitter Peter Loef, oud directeur van brancheorganisatie VHG.


 
Peter Loef – Peter Loef Advies BV (oud directeur van brancheorganisatie VHG)

Sprekers welke hun opwachting maken zijn Ernst van Tongeren, duurzaam ondernemer en John Koomen, in 2010 ‘duurzaamste hovenier van Nederland’. Ook heeft Jurriën Koops, directeur sociale zaken bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen, een rol in het ochtendprogramma.


Jurgen Smit (TV-hovenier)

Tot slot zijn Jurgen Smit, bekend hovenier van onder andere televisie en Tom Coronel, autocoureur en succesvol internetondernemer, vastgelegd.


Tom Coronel (autocoureur en succesvol (internet) ondernemer)

Middagprogramma
Het middagprogramma is gevuld met workshops welke aansluiten op het thema van de dag. Onderwerpen variëren van ‘marketing’ tot ‘social media’ en van ‘waardetoevoeging’ tot ‘personeel’. ‘Dankzij een aantal geselecteerde sponsoren hebben we een breed programma neer weten te zetten. Door de combinatie van een inspirerend ochtendprogramma en een leerzame, interactieve middag met workshops is een spectaculaire dag neergezet’,aldus Westra.

Inschrijven
Inschrijven voor GardenExperience is vanaf heden mogelijk. Via de sponsoren zijn relatiekaarten te verkrijgen. Tevens zijn via Stichting TuinKeur kaarten verkrijgbaar. Met de relatiekaart dient de deelnemer zich via www.gardenexperience.nl te registreren. Registratie is noodzakelijk voor entree.

Actuele ontwikkelingen
Actuele ontwikkelingen en het laatste nieuws is te vinden op www.gardenexperience.nl of op Twitter via @GardenXperience.

———————————————————————-

Sponsoren: deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door