Het eerste congres GardenExperience, welke aanstaande vrijdag 14 september wordt gehouden in Hoogeveen,  is nu al een succes.

Afgelopen dinsdag werd het maximaal aantal inschrijvingen (300 hoveniers) behaald. Stichting Tuinkeur uit Hoogeveen, de initiatiefnemer, had niet gedacht dat de belangstelling zo groot zou zijn. De heer Westra, woordvoerder, is dan ook tevreden.

‘Ook in de hoveniersbranche merken we meer en meer de gevolgen van de huidige marktsituatie.   Met dit congres willen we de hoveniers niet alleen inspireren maar ook motiveren’.

Een aantal bekende ondernemers zoals Tom Coronel, niet alleen een succesvolle autocoureur maar ook een succesvolle ondernemer, en Jurgen Smit, die we allemaal kennen van de televisie, maken ons deelgenoot van hun aanpak en methodes. Het middaggedeelte wordt ingevuld met een 6-tal workshops welke alle een onderdeel van het ondernemerschap belichten.

Het motto van de dag ‘Veranderingen in de economie dwingen tot veranderingen in ondernemen’,  worden zo afwisselend in beeld gebracht.

De website van GardenExperience geeft meer achtergrond en toelichting.

Iedereen bedankt voor zijn enthousiasme en tot vrijdag 14 september!