Ondernemerscongres GardenExperience is een leerzame en inspirerende dag geweest. Met het thema ‘Communicatie of frustratie?’ werd met sprekers en workshops aandacht besteed aan het hoveniersvak in Theater Orpheus in Apeldoorn. Bijna 300 bezoekers hebben GardenExperience bijgewoond en daarmee was ook deze editie stijf uitverkocht.

IMG_8348

IMG_8346

Johan Derksen en Jan van Setten

In de ochtend werd er algemeen op het hoveniersvak ingegaan: hoe staat het met de
ontwikkelingen in de hoveniersbranche? Hoe gebruik je als hovenier duurzame en
ecologische middelen in de tuin? Aan het einde van deze ochtend liet Johan Derksen op
luchtige wijze zijn visie los op het thema ‘Communicatie of frustratie?’.

IMG_8864

’s Middags was er ruimte voor inhoudelijke en interactieve workshops over onder andere beeldcommunicatie, socialmediagebruik, online frustraties en het proactief benaderen van klanten. Jan van Setten, bekend managamentcoach, sprak humorvol en leerzaam over klantbenadering: luister naar wat je klant zegt, vraag door, vat het antwoord van je klant samen en doorgrond deze klant. Leer je klant en zijn wensen beter kennen door goed naar hem of haar te luisteren.

IMG_9242

De derde editie van GardenExperience werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Een uitgebreider verslag en interviews met sprekers kunt u binnenkort terugvinden op de website van GardenExperience. Volgend jaar is er geen GardenExperience. De organisatie ziet u graag terug op 16 september 2016!

Voor meer impressiebeelden zie: http://gardenexperience.nl/impressie-2014/
IMG_8503 IMG_8514 IMG_8550 IMG_8600 IMG_8642  IMG_9084 IMG_9101  IMG_9263