Enthousiaste ondernemers/medewerkers binnen de groene sector opgelet!

Ben jij een enthousiaste medewerker binnen de groene sector? Heb jij de branche wat te vertellen? Wil jij een bijdrage leveren aan een van de grootste online nieuwsportals van de groene sector? Dan nodig ik je graag uit om te gaan bloggen voor Hovenierszaken, oftewel voor onze branche.

Waarom bloggen voor Hovenierszaken?
Hovenierszaken begint zich steeds verder te ontwikkelen als een groot professioneel online netwerk binnen de groene sector, met vele duizenden bezoekers per maand. Doel van het blog is het delen van visie, het leren van elkaar en tevens netwerk.

Wij bieden je de kans om jouw bedrijf en vakmanschap binnen onze sector onder de aandacht te brengen. Het is enerzijds een manier om jouw visie op de branche te delen en anderzijds de naamsbekendheid van je product of bedrijf te vergoten onder het grote publiek. Dit mag eenmalig, maar ook als vaste gastblogger. Aan het ‘bloggen’ zijn geen kosten verbonden.

Unieke kans
Wij bieden een ieder uit onze uitdagende groene sector deze mogelijkheid. Reageer wel snel, want we hebben slecht ruimte voor een gelimiteerd aantal gastbloggers.

Ik wil bloggen! Wat wordt er van mij verwacht?
Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan de groene sector? Stuur een e-mail naar info@hovenierszaken.nl en vermeld duidelijk wie je bent, wat je doet en welke onderwerpen je in gedachten hebt. Het liefst zo concreet mogelijk. We willen namelijk een zo’n gevarieerd mogelijk aanbod neerleggen bij onze lezers. Wij nemen vervolgens contact op.

Zijn er vragen, neem dan gerust contact op met ondergetekende.

Met vriendelijke groet,

namens de redactie

theo_clevering_tcwebmaster

Theo Clevering
info@tcwebmaster.nl