Ik ben Gerjan Hofman, 32 jaar jong, getrouwd en vader van drie kinderen. Sinds mijn 16e ben ik hovenier, op mijn 19e maakte ik de overstap naar het eigen ondernemerschap. Sindsdien ben ik aan verschillende ondernemingen – als eigenaar of aandeelhouder verbonden geweest. Op dit moment ben ik actief binnen drie ondernemingen, waaronder BUYTENGEWOON hovenier.

Binnen het hoveniersbedrijf werk ik nauw samen met een tuinarchitect. We hebben ervoor gekozen dat ieder zijn eigen vakgebied
beheert, zodat ik mij volledig kan richten op datgene wat ik graag doe. Enkele kernwaarden zijn voor mij:

 • Kwaliteit

  Goed en regelmatig contact met de klant, duidelijkheid bieden en afspraken nakomen. Kundig én klantvriendelijk personeel is een eerste vereiste!

 • Visie

  Het is van groot belang om duidelijk te hebben wat je doelen zijn en wat je wilt bereiken, juist ook op langere termijn.

 • Betrokkenheid

  Enthousiasmeren, inzet tonen en flexibel zijn. Deze zaken zijn van groot belang. Je kunt dit niet van personeel en klant verwachten als je hierin zelf geen voorbeeld bent.

 • Sfeer

  Het is van groot belang om juist ook de secundaire zaken goed op orde te hebben. Personeel moet fluitend naar het werk gaan!

Het is me een eer om iets te mogen vertellen op deze speciale dag, hoewel ik het uiteraard ook spannend vind: ik heb nog niet eerder iets dergelijks gedaan! Ik hoop dat mijn bijdrage iets mag toevoegen aan het programma en natuurlijk houd ik ook zelf mijn oren en ogen open..


Op het ondernemerscongres GardenExperience zullen diverse sprekers te vinden zijn. Onder andere Erwen Wennemars, Annemarie van Gaal en Jelle Westra. Er zijn verschillende workshops waar u zich voor kunt aanmelden. Erben Wennemars zal de workshop “Je vak is topsport!” geven. Er is een workshop over “Marketing & Communicatie. Het is een dag om van te leren, door te laten inspireren en te laten motiveren!

Bent u benieuwd naar alle sprekers? de workshops of  informatie over GardenExperience? Gaat u dan naar onze website: GardenExperience

logo_garden_experience.fw