De nieuwe groenlocatie “Kreekrak” van Den Ouden Groep is op donderdag 9 juni officieel geopend door Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland en voormalig CDA-leider.

De heer Verhagen is trots op innoverende bedrijven als Den Ouden Groep in de infrasector. Daarnaast gaf de heer Philip Smits, voorzitter van de BVOR, een korte toespraak over verwaarding van organische reststromen in de circulaire economie.

Aansluitend aan het officiële gedeelte kon het bedrijfsleven kennismaken van de verschillen producten en diensten voor de infra en agrarische sector middels demonstraties en een betonexcursie.

De nieuwe groenlocatie ligt naast de Kreekrak sluizen in Rilland (bij Bergen op Zoom). Bedrijven kunnen op deze locatie alle vrijkomende groene reststromen aanleveren. Deze locatie heeft Den Ouden geopend om de transportafstanden te verkleinen voor de regio Zeeland.
De open dag was goed georganiseerd en de opkomst was goed. De gasten hebben deze middag positief en leerzaam ervaren, hierdoor zijn groen en grijs een stapje dichter bij elkaar gekomen.