Hovenierszaken is op zoek naar ondernemende hoveniers die graag hun verhaal delen. Wat heb jij tijdens je loopbaan als ondernemer geleerd? Welke zaken gingen fout? Wat heeft goed uitgepakt? Hoe ben je gekomen tot de ondernemer die je nu bent?

Waarom hoveniers aan het woord?

Hovenierszaken is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een begrip in onze branche. Op ons platform delen we nieuws en kennis gericht op hoveniers. De laatste ontwikkelingen uit onze branche en kennis over producten en ondernemerschap. Graag laten we ook collega hoveniers aan het woord, zodat we van elkaars ervaringen kunnen leren.

Wat verwacht Hovenierszaken van jou als hovenier?

Kort maar krachtig: niets! Er zijn geen verplichtingen aan verbonden. Geen regelmaat, geen vergoedingen, helemaal niets! We zoeken enkel verhalen waarmee je collega’s verder kan helpen. Het mogen verhalen zijn in de vorm van blogs, maar het mogen ook discussies zijn. Wat houdt je als hovenier bezig? Waar loop je tegenaan? Wat speelt er binnen jouw bedrijf? Artikelen kunnen op naam, maar ook anoniem gepubliceerd worden.

Durf jij het aan?

Lijkt het jou leuk om je ervaringen te delen of een kritische noot te plaatsen bij bepaalde ontwikkelingen in de hoveniersbranche? Gebruik dan Hovenierszaken als platform om dit te delen. Neem contact op met Theo Clevering 0528 – 331678 of info@hovenierszaken.nl.