Met het leggen van graszoden heb je direct een mooi groen tapijt in de tuin. Om ervoor te zorgen dat het wortelgestel zich direct en optimaal gaat ontwikkelen introduceert groenspecialist Pokon de Graszodendouche. Koppel het nieuwe product aan de tuinslang en… tegelijk met het besproeien krijgt het kersverse gazon de juiste hoeveelheid startvoeding en wordt de wortelvorming optimaal gestimuleerd.

Snel en eenvoudig
Je kunt een gazon zaaien, maar sneller is het om graszoden te leggen. De kant en klare grasmat bestel je bijvoorbeeld bij het tuincentrum. Wanneer de zoden geleverd worden, is het belangrijk om ze direct te leggen om uitdroging te voorkomen. Zorg er wel voor dat de ondergrond egaal is.Voor het beste resultaat is het raadzaam om de speciale gazongrond van Pokon te gebruiken. Vervolgens is het een kwestie van uitrollen en dicht tegen elkaar aanleggen.

Douche
De beste periodes om graszoden te leggen zijn vanaf het vroege voorjaar als de temperatuur begint op te lopen tot de zomer en in het najaar.Om er voor te zorgen dat de verse grasmat zich snel en goed aan de ondergrond hecht is het belangrijk de zoden goed aan te rollen en direct water en voeding te geven. Met de Graszodendouche van Pokon doe je dit vanaf heden in één eenvoudige handeling. Door deze douchezullen de graszoden zich beter ontwikkelen en sneller hechten aan de ondergrond.

Pokon Graszodendouche is verkrijgbaar voor € 11,95.

Kijk voor meer informatie op www.pokon.nl of www.nieuwgras.nl