Den Ouden geeft getroffen akkerbouwers gratis compost

Schijndel, 19 juli 2016 Door alle regen van de afgelopen weken is vooral in regio Noord-Limburg en Zuidoost-Brabant de oogst mislukt. Den Ouden Groep uit Schijndel wil de akkerbouwers en tuinders in deze vervelende situatie ondersteunen door het verstrekken van gratis compost.
De mislukte oogst is niet alleen in de supermarkt te merken, maar stuwt het schadebedrag bij de akkerbouwers en tuinders naar ongekende hoogte. Voor veel bedrijven is dit echt een noodsituatie. De vaste klanten van Den Ouden kunnen daarom gratis landbouwcompost verkrijgen en voor een sterk gereduceerd tarief humuscompost. Deze compostproducten zijn verkrijgbaar op de locaties van Den Ouden in Haps, Helmond, Rosmalen, Schijndel en Sterksel.

Landbouwcompost is een voedingsrijke compost die door zijn structuur goed toe te passen is in de land-, tuin- en akkerbouw. Humuscompost is ideaal om het percentage organische stof in de bodem te verhogen. Beide compostproducten stimuleren het bodemleven, waardoor de voedingsstoffen beter ter beschikking komen voor de gewassen. Den Ouden wil ondersteunen, zodat de akkerbouwers en tuinders in de toekomst weer kunnen rekenen op een goede oogst.

Den Ouden Groep is een internationaal en servicegericht familiebedrijf met circa 180 medewerkers en levert een totaalconcept voor bodemverbeteraars, bodembemesting (Ferm O Feed), bodemveiligheid (Bodac), binnenstedelijke herinrichting, betonaanleg en biobrandstoffen.

Compost

Kijk voor meer informatie over de deelneemede locaties en de bodemverbeteraars voor de agrarische sector op www.denoudengroep.com of neem contact op met de heer Joris van der Hijden (accountmanager), tel. 06 23057700 of email j.vanderhijden@denoudengroep.com.