TuinIdee 2015: Leve de tuin

Kom je droomtuin waarmaken op TuinIdee

TuinKeur geeft 10 x 2 kaarten weg voor TuinIdee 2015. Wilt u ook kans maken op deze kaarten? Laat dan een reactie achter op het bericht van TuinIdee op ons Facebook profiel, zie: https://www.facebook.com/Tuinkeur

 

Wilt u niet wachten en direct kaarten kopen? Koop ze hier met korting.

TuinIdee

TuinIdee is het grootste tuinevent van Nederland en biedt volop inspiratie voor je droomtuin en een prinsheerlijk buitenleven. Kom van 26 februari t/m 1 maart in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch genieten van een heerlijk dagje uit!

Op zo’n 25.000 m2 zijn diverse tuinstijlen, trends en bijzondere of verrassend toegepaste tuinplanten te beleven. De gevarieerde inspiratietuinen nemen je mee in een unieke beleving van de tuin met bijv. zingende vogels, kabbelend water en eetbare planten.

In het theater zijn leuke en leerzame presentaties van bekende tuinspecialisten zoals Romeo Sommers, Jurgen Smit en op zaterdag Rob Verlinden. Voor advies op maat kun je terecht in het TuinLab. Meer dan 225 exposanten presenteren hun noviteiten en producten. Nieuw zijn de exposities Famous Plants Gallery en het bloeiende Victory Boogie Woogie meesterwerk.

Praktisch

Openingstijden: alle dagen van 10.00-18.00 uur, op vrijdag 27 februari zelfs tot 22.00 uur.
Toegangsprijs: € 16,- p.p. aan de kassa. Kinderen t/m 12 jaar gratis, mits onder begeleiding van een volwassene. Via de online voorverkoop (t/m 25 februari) ontvang je € 4,50 korting p.p.

TuinIdee

Kijk voor meer informatie op www.tuinidee.nl.