‘Green unplugged’ is een inspirerend event van Groen onderwijscentrum in samenwerking met het groene bedrijfsleven. Na het succesvolle event van vorig jaar gaat ook dit jaar de Green unplugged Boskoop weer van start. Donderdag 8 maart 2018 worden de carrièrekansen in de groene sector onder de aandacht van leerlingen, docenten en decanen gebracht. Zij zullen zien en voelen welke verrassende mogelijkheden de groene sector te bieden heeft.

Uitgebreid programma

Naar verwachting zullen zo’n vijfenzeventig leerlingen op donderdagmiddag 8 maart aan het event deelnemen. Naast bedrijfsrondleidingen, waar iedereen zijn eigen unieke vlog maakt, nemen ze deel aan interactieve workshops op het gebied van marketing, internationale handel, ICT, genetica, techniek, teelt, logistiek en tuinaanleg.

Samenwerking

Binnen Groen onderwijscentrum werken bedrijfsleven, onderwijs en overheidspartijen samen om jonge mensen aan te moedigen om voor een carrière in de tuinbouw te kiezen.

‘Achter een tomaat, een plant en een bos rozen zit een hele wereld. Een wereld die leeft en overal om je heen aanwezig is. Zoals bij duurzame energie, gezondheid, innovatie, economische kracht, internationale handel, voeding, voedselveiligheid en techniek. Oer-Hollands, met een internationale reputatie. Meer hierover staat te lezen op de website

http://www.groenonderwijscentrum.nl/

‘Green unplugged’  is mede mogelijk gemaakt door stichting Greenport Regio Boskoop.

Foto: leerlingen middelbaar onderwijs regio Boskoop tijdens Green unplugged 2017